Μοσχάρι Ραγού

Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι σε μερίδες
1,5 κιλό κολοκυθάκια μικρά
1 Κον κασέ
2 κουταλιές της σούπας πελτέ
2 κρεμμύδια ξερά
2 σκελίδες σκόρδο
Μισό ποτήρι κρασί
Αλάτι πιπέρι
Λάδι

Εκτέλεση:
Βάζουμε το μοσχάρι να βράσει για περίπου μια ώρα.
Τηγανίσουμε τα κολοκυθάκια και τα Στραγγίζουμε από το λάδι
Τσιγαρίζουμε το βρασμένο μοσχάρι με τα κρεμμύδια σε λάδι και το σβήνουμε με κρασί αρκεί να έχει τσιγαριαστεί καλά
Στην συνέχεια ρίχνουμε τον πελτέ με τον Κον κασέ και το ζωμο από το βρασμένο μοσχάρι, όλα τα αλάτι πιπέρι σκόρδο και στο τέλος τα κολοκυθάκια και τα αφηνουμε για 30-35 λεπτά να δέσει η σάλτσα.

 

@Super_mamma

(Συνταγές της μαμάς)

Πείτε μας τη γνώμη σας

karmiko.gr

karmiko.grΈλα στον κόσμο του karmiko.gr και γνώρισε αληθινούς ανθρώπους, μέσα από αληθινές συνεντεύξεις, ταξίδεψε σε μαγικούς προορισμούς, ενημερώσου, αγάπα τον εαυτό σου και αξιοποίησέ τον, με μυστικά ομορφιάς, συμβουλές ειδικών, προτάσεις διασκέδασης, γεύσεις και όλα αυτά με τόλμη για το παρόν και αισιοδοξία για το αύριο…

Τρόποι Επικοινωνίας

Θέλεις να ακουστεί η φωνή σου μέσω του karmiko.gr;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και που ξέρεις, μπορεί να το δεις να δημοσιοποιείται στο karmiko.gr

Developed by SiteNemesis.com

Close

Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Περισσότερες πληροφορίες.

Οι ρυθμίσεις των cookies σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν οριστεί σε "αποδοχή cookies" για να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies σας ή κάνετε κλικ στο κουμπί "Κλείσιμο" παρακάτω τότε συναινείτε σε αυτό.

Κλείσιμο